SAP (HanaHaus)

Location
Newport Beach
Project Team

Burnham USA Equities, CBRE, H. Hendy Associates, SMS Architects


Size
15,000 Square Feet
Project Description

To foster collaboration and community in the form of a coworking environment, SAP planted their second HanaHaus location in Lido Marina Village. The 15,000 square foot tenant improvement project seamlessly divides the floorplan into open seating, group lounges, conference rooms, and event space.  A custom radius staircase leads from the main entrance to a mezzanine on the second floor for additional seating. All office fronts consist of bottomless track systems, allowing for versatility, openness, and optimal lighting. The overall coworking experience is complemented by a full-service Blue Bottle Coffeeshop. A panoramic door system enables a seamless walk from the interior to a rear deck that overlooks Newport Bay. The front entryway offers a sustainable and attractive combination of pavers, artificial grass, and drought-tolerant landscaping.

Honors