News

Google's "The Bunker" recently completed

07/28/2016

Google’s “The Bunker” in Venice encompasses over 20,000 square feet of creative and innovative interior and exterior space. The entryway begins with exterior pavers that lead into a controlled access lobby highlighted by a custom millwork reception desk, wood flooring, woodwork walling and shelving, decorative lighting and banquet seating.The lobby then transitions into a “farm feel” themed, full-service café. The café boasts custom ceramic tile flooring with vibrant design and branding labels, and a feature wall furnished with steel shelving, HDTV, and farm tools used as decorative items hanging from a millwork peg wallboard.

READ MORE

HBC says goodbye to one employee and welcomes a new hire!

10/27/2016

HBC says goodbye to Erin Pearce after almost two years of hard work and fun. Erin and her family are moving to the State of Washington.  She will be missed and we wish her lots of success!

READ MORE