Google (The Bunker)

Location
Venice
Client
Google
Project Team

Brookwood Group

Size
20,000
Architect
RAPT Studio
Project Description

Google’s “The Bunker” in Venice encompasses over 20,000 square feet of creative and innovative interior and exterior space.  The entryway begins with exterior pavers that lead into a controlled access lobby highlighted by a custom millwork reception desk, wood flooring, woodwork walling and shelving, decorative lighting and banquet seating. The lobby then transitions into a “farm feel” themed, full-service café.  The café boasts custom ceramic tile flooring with vibrant design and branding labels, and a feature wall furnished with steel shelving, HDTV, and farm tools used as decorative items hanging from a millwork peg wallboard. 

To complete the interior, new HVAC units, light fixtures, interior and exterior corrugated wall panels were installed along with a large storefront window to allow natural light into the building. The innovative exterior vaunts both chic and serene sitting and lounging areas surrounded by all new drought tolerant landscaping.

News
Google's "The Bunker" recently completed
07/28/2016

Google’s “The Bunker” in Venice encompasses over 20,000 square feet of creative and innovative interior and exterior space. The entryway begins with exterior pavers that lead into a controlled access lobby highlighted by a custom millwork reception desk, wood flooring, woodwork walling and shelving, decorative lighting and banquet seating.The lobby then transitions into a “farm feel” themed, full-service café. The café boasts custom ceramic tile flooring with vibrant design and branding labels, and a feature wall furnished with steel shelving, HDTV, and farm tools used as decorative items hanging from a millwork peg wallboard.

READ MORE